Ondersteuning

Help Stichting Blauw om de leefomstandigheden en ontwikkeling van kansarme kinderen te verbeteren. Want alleen redden we het niet! Je bedrijf of instelling kan zijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien door ons te steunen. Eenmalig of structureel. Er zijn verschillende mogelijkheden. Elk bedrijf kan dat op zijn eigen manier doen. Wat de bedrijfsactiviteit ook betreft, bijna altijd valt er een link met het werk van Stichting Blauw te maken. Wij denken daarin graag mee!

Sponsor mogelijkheden ten behoeven van Stichting Blauw, Tour de Blauw.

De Tour de Blauw is een jaarlijkse fiets sponsortocht georganiseerd door Stichting Blauw. We fietsen dan gemiddeld 150 kilometer per dag in gesloten peloton door Nederland, een stukje België en Duitsland.
De deelnemers zijn mensen werkzaam binnen de zogenaamde Veiligheidsketen. D.w.z. Politie, brandweer, ambulance, militairen, als ook genodigden. Overnachtingsplaatsen zijn gekoppeld aan arbeidsplekken dan wel sportcomplexen van genoemden.

De sponsor opbrengst komt uit het deelnemers veld. Mensen betalen elke dag voor deelname, kost en onderdak.
In afspraken met hoofd sponsoren kunnen vooraf de projecten worden vastgesteld waaraan het betreffende geld gekoppeld wordt.

De Stichting Blauw heeft een zogenaamde ANBI-status. D.w.z. Dat bedragen als aftrekpost bij de Belastingen geaccepteerd worden.

In principe worden er 3 sponsor bedragen gehanteerd.

500 Euro. Voor dit bedrag is men sponsor en zal in samenspraak het project worden vastgesteld waaraan de sponsor gekoppeld is. Dit zal uitgebreid binnen het communicatieplan van de Stichting worden gecommuniceerd.

1000 Euro. Als vorenstaand en nu zal de naam van de sponsor ook dominant worden gevoerd binnen de Site van de Stichting en Facebook. De naam van de sponsor zal verder binnen de Tour de Blauw dominant worden gevoerd in de dagelijkse berichten. In samenspraak is verder reclame voor de sponsor mogelijk..

5000 Euro. Als vorenstaand. Nu komt de naam van de sponsor ook op de wielerkleding en is men Hoofdsponsor. In samenspraak met de hoofdsponsor zullen diens wensen zoveel mogelijk worden ingevuld. Er wordt een sponsorcontract getekend. De hoofdsponsor wordt verder op de hoogte gehouden van elke activiteit van de Stichting Blauw. In principe spreken we hier over een meer jaren contract.

Alle andere bedragen en wensen van sponsoren gaan in samenspraak met het bestuur van de Stichting Blauw. Van elk bedrag ontvangt men een rekening met daarop de gewenste tekst.

In overleg met het bestuur van de Stichting Blauw zijn verder veel wensen te bespreken. Het bestuur van de Stichting Blauw hanteert verder het integriteitsstatuut Nederlandse Politie.

Vul het informatie-aanvraagformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Contact adres:
J.H.Hermans
Oude Trambaan 22
6093 CE Heythuysen

 

Rekeningnummer:
IBAN: NL 31 RABO 0184 123 151 t.n.v. Stichting Blauw.