Home INSCHRIJVING OPEN>Tour de Blauw 2019

• start date 27 Sep 2019
  • end date 29 Sep 2019
  • venue Roggel

Op 27, 28 en 29 september 2019 rijden we Tour de Blauw ‘nieuwe stijl’. SCHRIJF NU IN. VOL = VOL. Na 10 jaar de Tour de Blauw als 8 daagse versie te hebben georganiseerd is het tijd voor een vernieuwing dachten we. Het waren tien prachtige versies waarin lief en leed zijn gedeeld, mooie prestaties zijn neergezet en hebben kunnen genieten van de verschillende weersomstandigheden. Maar we gaan niet stoppen met Tour de Blauw. Voor Stichting Blauw blijft het organiseren van fietstochten een bron van inkomsten die goed besteed worden aan onze kind gerelateerde projecten.

Tour de Blauw nieuwe editie: driedaagse fiets sponsortocht.

Dit jaar wordt een driedaagse fiets sponsortocht op 27, 28 en 29 september georganiseerd vanuit een centraal punt – onze start en finish locatie bij MicoSport, Heldensedijk 2 in Roggel. Er worden drie dagroutes gereden door Limburg, Brabant en België.

Dit jaar staat Tour de Blauw in het teken van 75 jaar bevrijding van Zuid Nederland.  Tijdens onze route komen we in dat kader daarom langs bijzondere plaatsen. We zijn bezig met het ontwerp van een uniek shirt waarop dit thema tot uiting komt. De bedoeling is om in dit shirt te gaan deelnemen. De kosten van het shirt zullen ongeveer € 35 bedragen.  Na inschrijving ontvang je informatie over definitieve maatvoering en ontwerp.

Dagroutes:

• vrijdag 120 km
  • zaterdag 150 km
  • zondag 100 km

Vrije doorgang door begeleiding van EMS

Het unieke karakter van Tour de Blauw blijft behouden doordat we weer als een gesloten peloton onder begeleiding van EMS (EuroMotardsService) rijden. Dat betekent vrij doorgang tijdens de rit.

SCHRIJF JE HIER IN. 80 rijders = VOL.

Via deze link https://forms.gle/crf5bmrVziLvJWfG9 kan je je aanmelden. Je kunt je inschrijven voor alle dagen maar deelname aan een of meer dagen is ook mogelijk. Wacht niet te lang met inschrijven want de maximale deelname is gesteld op 80 fietsers.

Aanvullende informatie:

Overnachting | Als je wilt blijven overnachten dan is er de mogelijkheid om dat met eigen slaapmiddelen te doen in het sportcentrum van MicoSport. Ook is er de mogelijkheid om zelf een eigen overnachting te regelen op het naast MicoSport gelegen recreatiecentrum de Leistert.

Snelheid groepen | De tweede dag is er een scheiding in een snelle en gemiddelde groep. De snelle groep zal rijden op navigatie.

Begeleiding | We rijden met een groep geoefende fietsters in een gesloten peloton. Bovendien wordt de route vrije doorgang gegeven en rijden we over de provinciale wegen en minder op de fietspaden. Met dank aan de professionele EMS (EuroMotardsService) rijden. Dat betekent vrij doorgang tijdens de rit.

Verzorging en maaltijden | Deze zijn inclusief je dagelijkse 40,- bijdrage.

Kosten | De kosten voor deelname bedragen slechts € 40 per dag en daarvoor krijg je begeleiding, verzorging en maaltijden. Met dit bedrag sponsor je ook Stichting Blauw. Meer sponsoring is natuurlijk altijd welkom.

Namens Stichting Blauw en organisatie Tour de Blauw 2019 welkom en veel plezier!

Indien er vragen zijn, stel ze hieronder.

• Price: 40

11 thoughts on “INSCHRIJVING OPEN>Tour de Blauw 2019

1. Hoi, hoi,
    Wat is de snelheid van de “trage” groep. Ik rijd op een handbike. Dus een hand aangedreven fiets. Mijn gemiddelde snelheid is zo rond de 19 km per uur. Is dit snel genoeg om mee te kunnen rijden? Met vriendelijke groet, Willem

• Goedemorgen Willem. Dank voor je reactie en leuk dat je interesse hebt in de Tour de Blauw. De tweede dag komt er een scheiding in snelle en gemiddelde groep, maar dan nog ligt onze gemiddelde snelheid op 28 km/pu is. Bepaal zelf even of dat voor jou te doen is, maar wellicht is het net iets te hoge snelheid schatten wij zelf in, maar je bent welkom om te proberen natuurlijk.

2. Goedenavond krijg je na aanmelden een bevestiging van de aanmelding? Ik heb na mijn inschrijving van gister namelijk nog niks ontvangen en vroeg me af of het goed is gegaan.
    Ik hoor het graag.
    Groet Niels

• Beste Niels,

Je aanmelding is binnen. Je krijgt binnenkort een mail met het vervolg.

Groet,

Ger Geraets

• Ha Jeroen,

Daar zijn we nog mee bezit. Dag 1 gaat naar het noorden van de provincie Limburg en een stukje Brabant. Dag 2 gaat naar Margraten en terug. Dag 3 gaat naar Leopoldsburg.

Groet, Ger Geraets

3. Ik werk bij de politie. Ik heb twee vrienden waarmee ik vaker fiets. Kan ik hun ook opgeven? Zij werken in het bankwezen (dus niet in het blauw)

• Als jij je opgeeft als werkende bij de politie kunnen je vrienden bij: Ik ben werkzaam bij: onder anders vermelden introducé van jou (Naam vermelden).

4. Hoeveel plaatsen zijn er nog over ?
    als ik het goed begrijp kan ik in de sporthal op een eigen matje slapen

• Ha Thijs,

Ik heb je vraag doorgestuurd naar de voorzitter ivm beantwoording van je vraagstelling.

Ikzelf ben bereikbaar via politie-email: ger.geraets@politie.nl en tel. nr. 06-15024016.

Groet Ger Geraets
      Road-captain Tour de Blauw.