Home Kerstpakkettenactie. GEEF!

• start date
  • end date 01 Jan 1970
  • venue

Geef uw hulp bij samenstellen kerstpakketten voor hen die het écht nodig hebben.

Sinds begin dit jaar hebben we een samenwerking vanuit Burgercomité Leudal met Pogorzela, een plaats ongeveer 300 km over de grens met Duitsland. Burgercomité opgericht naar aanleiding van uitwisseling tussen gemeente Heythuysen (nu Leudal) en PogorzelaGezamenlijk organiseren we de transporten naar Polen, zoals ziekenhuisbedden, kleding en schoolspullen. Eind dit jaar is weer een transport met voornamelijk kerstpakketten.

Wij vragen u om hun jaarlijkse kerstpakkettenactie te ondersteunen. U kunt zelf een doos samenstellen of donatie doen. Wij zorgen samen met onze partners in Polen dat alle pakketten bij mensen terecht komen die het hard nodig hebben.

Deelname aan deze kerstpakkettenactie is op 3 manieren mogelijk. Waar uw keuze ook naar uitgaat; wij zijn blij met elke bijdrage!
  1. 1. Stel zelf een levensmiddelenpakket samen, minimale waarde € 35,00.
  2. 2. Maak vanaf € 35,00 over aan comité. Zij stellen uw pakket samen.
  3. 3. Een donatiebedrag naar keuze, te gebruiken voor transport, dozen etc.

Organisatie ligt in handen van Stichting Burgercomité Leudal en veel vrijwilligers. Zij geven PERSOONLIJK de pakketten af in Polen. Zeker de zelfsamengestelde pakketten worden door de gezinnen bijzonder gewaardeerd. Het geef een persoonlijk tintje aan uw gift.

Heeft u naast het voedselpakket en de extra dozen nog meer kleding of andere goederen voor Pogorzela? Wij horen het graag! Contactgegevens: kerstpakketpolen@gmail.com of bel Astrid Hupkens 0475-565137.

Geef ons zo snel mogelijk door of u meedoet aan deze kerstpakkettenactie. Mail of bel Astrid. Wij kunnen u dozen leveren en suggesties geven. Indien wij uw pakket mogen maken of u doet een bijdrage, gelieve dit te richten aan: IBAN: NL06RBRB0698541448 ovv “kerstpakketten 2019” en uw naam en adres.