Home Nederlands Politie Orkest muzikale show voor onze goede doelen

• start date 19 Dec 2019
  • end date 19 Dec 2019
  • venue Theater Hotel De Oranjerie in Roermond

Kom dinsdag 17 december naar het concert bijwonen van het Nederlands Politie Orkest. Deze muzikale show wordt u aangeboden door Stichting Blauw en heeft instemming en ondersteuning van Korpsleiding Nationale Politie. Het concert staat in teken van 75 jaar vrijheid van Zuid-Nederland. Dit thema stond ook centraal stond tijdens onze tourritten van Tour de Blauw 2019. Tijdens het concert tonen we beelden daarvan in combinatie met de indrukwekkende muzikale show. Presentatie van de hele avond is in handen van Maarten Peters.

Stichting Blauw mag de opbrengsten van deze avond, minus gemaakte kosten, besteden aan onze kindvriendelijke projecten. Dus geef u allen op en neem familie en vrienden mee voor een unieke muziekavond.

Locatie: Theater hotel De Oranjerie in Roermond. Aanvang: 19.30 uur tot 22.00 uur.
Kaarten a 12,50 euro bestelt u via: