Home stichting blauw Resultaat Tour de Blauw groot succes

• end date 01 Jan 1970
  • venue

4.000 euro bijeen gefietst met Tour de Blauw 2019 zeer succesvol

Op 27, 28 en 29 september reden we prachtige routes onder perfecte begeleiding van EMS verkeersregelaars. Dankzij de bemiddeling van de Poolse ambassade fietsten drie Poolse Politiecollega’s met ons mee. Regen en wind konden ons niet tegenhouden.
In dit bevrijdingsjaar maakten we bijzonder momenten mee op de begraafplaatsen in IJsselsteyn en Margraten en het monument van Verzoening in Leudal. Op deze plaatsen werd gezamenlijk door Poolse, Duitse en Nederlandse Politiemensen kransen en vredeswensen gelegd. Op het Amerikaanse kerkhof In Margraten in aanwezigheid van onze beschermheer Hub Dehing van eenheidsleiding politie Limburg en gouverneur Bovens van de Provincie Limburg.
Beiden hielden indrukwekkende speeches over de herinneringen aan de gevallenen en schonken aandacht en dank aan het mooie werk van Stichting Blauw en het feit dat dit jaar de TourdeBlauw in het teken stond van 75 jaar Bevrijding Zuid Nederland.
Gezien de opkomst, opbrengst en de mooie tochten hebben we besloten om volgend jaar een vervolg te organiseren. We houden u op de hoogte.

Bekijk hier de fotoalbums van de 3 dagen:

Dag 1 Roggel-Overloon-Roggel: Kli(c)k hier:
Dag 2 Roggel-Mesch-Roggel: Kli(c)k hier:
Dag 3 Roggel-Grote Brogel-Roggel: Kli(c)k hier:
Klik rechtermuis op foto voor downloaden.