Home Ride2LiveLife SCHRIJF NU IN: Ride2LiveLife – Oirschot

SCHRIJF NU IN: Ride2LiveLife – Oirschot

12.00 - 17.00
  • start date 06 Sep 2019
  • end date 01 Jan 1970
  • venue Oirschot

Op 31 augustus 2019 start de Wounded Warriors Life Ride 2019, “Ter ere van de Irene Brigade”.

Tijdens deze tocht zullen de deelnemers in het spoor van de Irene Brigade de route volgen die deze brigade na de landing in Normandië aflegde. Daarbij zullen diverse plaatsen worden bezocht die herinneren aan de inzet van de Irene Brigade, de overige geallieerden tijdens de tweede wereldoorlog, maar ook plaatsen die herinneren aan de eerste wereldoorlog.

Op de laatste dag van de tocht, op 6 september, bieden wij u de mogelijkheid om de laatste 100 kilometer met ons mee te fietsen. Vanuit de Generaal-Majoor de Ruijter van Steveninckkazerne in Oirschot fietsen we via Tilburg en Hedel weer terug naar Oirschot. In zowel Tilburg als Hedel zal een krans gelegd worden bij de monumenten die in deze plaatsen zijn opgericht ter ere van de Irene Brigade. Ook in Oirschot zal na terugkomst een krans gelegd worden.

De tocht start om 12.00 uur in Oirschot en na 100 km en de kransleggingen verwachten we rond 17.00 uur weer terug te zijn in Oirschot.

Het aantal deelnemers aan deze tocht is beperkt tot 40, dus wees er snel bij als u mee wil fietsen. Deelname kost € 25 per persoon. Hiermee steunt u de projecten van de stichting Ride2LiveLife, maar u ontvangt ook een leuke en unieke herinnering aan de tocht.

De inschrijving is geopend tot 10 augustus óf totdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij deelname dient u uw naam, adres en telefoongegevens te vermelden. Dit omdat wij u aan moeten melden bij de kazerne in Oirschot.

Wilt u meefietsen? Meld u dan snel aan door een mail met uw gegevens te sturen naar wwlr2019@ride2livelife.nl.

 

  • Price: 25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites